Margo


Ik ben Margo van de Goor. In 2011 ben ik begonnen met werken bij Tandem, wat nog steeds erg goed bevalt. In 2005 heb ik mijn VWO diploma behaald. Daarna heb ik Kinder- en Jeugdpsychologie aan Universiteit Utrecht gestudeerd en heb ik een opleiding voor Dierenartsassistent gevolgd. Daarbij heb ik naast mijn studie met veel plezier gewerkt met leerlingen in het kader van het Persoonsgebonden Budget.

Het overbrengen van kennis, maar vooral ook het motiveren en helpen van leerlingen om vooruit te komen op school brengt mij veel voldoening. Met een team van jonge begeleiders en een goede sfeer is dat voor mij de perfecte manier om daar iedere dag met plezier mee aan de slag te gaan.

Jan-Hein


Ik ben Jan-Hein van de Vliert en ben eigenaar van Tandem Studiebegeleiding. Al sinds 2003 ben ik werkzaam bij Tandem en heb nog steeds onverminderd plezier in het ondersteunen van de leerlingen bij hun schoolwerk. Zelf heb ik het gymnasium op het Jeroen Bosch College afgerond met het profiel Economie en Maatschappij. Vervolgens heb ik de studie Business Studies aan de Universiteit van Tilburg afgerond en heb me daarbij wat gespecialiseerd in de richting van Supply Chain management. Vervolgens heb ik op diezelfde universiteit de bachelor Econometrie en Operationele Research afgerond en uiteindelijk mijn master Operations Research and Management Science behaald.

Het kunnen helpen van de leerlingen om kleine stapjes in de goede richting te kunnen zetten, waarvan ze zelf nog niet wisten dat ze dat konden, is waar je het allemaal voor doet. Het belangrijkste voor mij is dat de leerlingen zich prettig voelen en dat ze optimaal presteren naar hun kunnen, ik vind het geweldig om ze daarbij te mogen helpen.

Misha


Ik ben Misha Fedorov en ik werk nu ruim 2 jaar bij Tandem Studiebegeleiding. Ik heb in 2012 mijn VWO diploma, met profiel NT, behaald aan het Jeroen Bosch College. Vervolgens heb ik in 2015 mijn bachelor diploma Natuur- en Sterrenkunde met succes afgesloten op de Radboud Universiteit Nijmegen. Momenteel doe ik daar een master Physics & Astronomy.

Het bijbrengen van kennis en het helpen van mensen doe ik erg graag. Om deze reden is Tandem Studiebegeleiding een geschikte plaats om de leerlingen te kunnen helpen en ze de stappen in de juiste richting te geven. De vakken waarmee ik de leerlingen het beste kan helpen zijn Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Jaap


Ik ben Jaap Nijland en ik werk sinds kort (september 2015) bij Tandem. Ik heb in 2011 mijn gymnasium diploma behaald op het Stedelijk Gymnasium ’s-Hertogenbosch, met de profielen ‘Natuur en Techniek’ en ‘Natuur en Gezondheid’, inclusief Latijn en Economie. Mijn sterke vakken waren vooral de exacte vakken. Ik studeer nu Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik vind het een leuke uitdaging om verschillende type leerlingen op een zo goed mogelijke manier te helpen/uitleg te geven. Het idee dat een leerling dingen kan gaan begrijpen door de uitleg die je geeft, is een erg goede motivatie voor mij, en zorgt ervoor dat ik met plezier naar het werk ga.

Merle


Hallo, mijn naam is Merle van Groeningen. Ik zit nu in 6VWO op het Jeroen Bosch College met het profiel N&G/N&T. Sinds 2015 werk ik bij Tandem Studiebegeleiding. Naast dit geef ik ook gymles aan kinderen van 4 tot 14 jaar. Ik vind het erg leuk om kinderen te helpen met datgene waar ze moeite mee hebben. Tot nu toe bevalt het me heel erg bij Tandem en ik hoop dat ik er nog een hele tijd zal blijven!

Victor


Ik ben Victor Brouwers en eind 2015 ben ik bij Tandem begonnen met werken. Sinds die tijd ben ik hier altijd met plezier geweest door de ontspannen sfeer die bij Tandem heerst. Ik zit op dit moment in 6VWO met een Natuur & Gezondheid profiel in combinatie met een Natuur & Techniek profiel.

Wat ik vooral leuk vind aan het begeleiden van de leerlingen die bij Tandem komen, is om deel uit te kunnen maken van de momenten waarop voor hen het kwartje valt. Het moment waarop simpelweg toepassen in begrijpen verandert en gedwongen studeren in nieuwsgierig leren. Deze momenten, samen met de heerlijke sfeer, maken Tandem een top bedrijf voor zowel de begeleiders als de leerlingen.

Jur


Mijn naam is Jur Kappé en werk sinds begin 2017 voor Tandem Studiebegeleiding. Ik zit momenteel nog in het laatste jaar van mijn VWO op het Jeroen Bosch College N&T en N&G. Mijn sterke punten zijn de technische vakken natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Volgend schooljaar wil ik Technische Natuurkunde gaan studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen met technische vakken. Het is heel dankbaar werk met erg gemotiveerde leerlingen die allemaal willen slagen. Ik ben blij dat ik daaraan mijn steentje bij kan dragen.

Bob


Ik ben Bob Middeldorp en ik werk al sinds 2010 met veel plezier bij Tandem. Ik heb in 2012 mijn VWO diploma behaald op het Jeroen Bosch College. Ik had zowel natuur en gezondheid als natuur en techniek als profiel, mijn specialisatie ligt dus ook in de exacte vakken. Na 1 jaar biologie te hebben gestudeerd in Nijmegen zit ik nu in het 3e jaar van de studie geneeskunde in Utrecht. Mijn interesses zijn het helpen van mensen en het beter maken van mensen, deze 2 dingen komen bij Tandem goed tot z’n recht. Daarnaast is er bij Tandem altijd een gezellige sfeer, dit maakt het een leuk bedrijf om bij te werken.

Meld je aan voor professionele huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen