Diensten en tarieven

Tandem Studiebegeleiding is van maandag tot en met vrijdag geopend, van 14.30 uur tot 18.30 uur. Wij bieden de volgende diensten:

Tijdens onze reguliere openingstijden bieden wij huiswerkbegeleiding aan scholieren, waarbij zij op gestructureerde wijze met hun schoolwerk bezig zijn.

Naast onze huiswerkbegeleiding bieden wij ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding in de vorm van bijles. Hierbij wordt op intensieve wijze geconcentreerd op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis.

Ook bieden wij diverse mogelijkheden tot trainingen, waarbij te denken valt aan examentrainingen, loopbaanbegeleiding of het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Huiswerkbegeleiding


Leerlingen werken tijdens onze huiswerkbegeleiding op een zeer gestructureerde manier aan hun schoolwerk. De leerling kan binnen de openingstijden zo lang blijven zitten als nodig is. Zij krijgen daarbij hulp en uitleg van ervaren begeleiders, die de leerlingen ook op elk niveau en met elk vak uitstekend kunnen helpen bij vakinhoudelijke vraagstukken. De leerlingen worden gemotiveerd en leren hoe ze de verschillende vakken het beste aan kunnen pakken.

Examentrainingen


Tandem Studiebegeleiding biedt examentrainingen aan in (bijna) alle vakken. Deze trainingen zijn per vak en per niveau, zodat de vakspecifieke onderwerpen uitgebreid en één voor één behandeld worden. Tijdens deze examentrainingen worden niet alleen examens geoefend maar wordt ook geleerd hoe je het beste naar een eindexamen toe moet werken.

Bijles


Individuele begeleiding is mogelijk in (bijna) alle vakken en niveaus en kan zowel plaatsvinden bij u thuis als bij ons op locatie. Individuele begeleiding is erg intensief en richt zich op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis. Ook staat het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig te kunnen studeren centraal.

Meld je aan voor professionele huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen