Diensten en tarieven Rodenborch-College

Tandem Studiebegeleiding is van maandag tot en met vrijdag geopend, van 14.30 uur tot 18.30 uur. Wij bieden de volgende diensten:

Tijdens onze reguliere openingstijden bieden wij studiebegeleiding aan scholieren, waarbij zij op gestructureerde wijze met hun schoolwerk bezig zijn. Studiebegeleiding bij Tandem staat voor intensieve begeleiding met ook vakinhoudelijke ondersteuning op ieder niveau.
Studiebegeleiding bij Tandem is niet zomaar een huiswerk klasje maar intensieve begeleiding door ervaren en vakinhoudelijke begeleiders in kleine groepjes.

Naast onze huiswerkbegeleiding bieden wij ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding in de vorm van bijles. Hierbij wordt op intensieve wijze geconcentreerd op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis. Daarnaast bieden wij ook online bijles aan. Op deze manier is het mogelijk bijles te krijgen van onze ervaren begeleiders op elke plek op bijna ieder moment! Hiermee zorgen we ervoor dat de leerlingen heel snel geholpen kunnen worden met de deskundigheid die jullie van ons gewend zijn!

Ook bieden wij diverse mogelijkheden tot trainingen, waarbij te denken valt aan examentrainingen, loopbaanbegeleiding of het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Studiebegeleiding Plus


Leerlingen werken tijdens onze Studiebegeleiding Plus op een zeer gestructureerde manier aan hun schoolwerk. De leerling kan binnen de openingstijden zo lang blijven zitten als nodig is. Zij krijgen daarbij hulp en uitleg van ervaren begeleiders, die de leerlingen ook op elk niveau en met elk vak uitstekend kunnen helpen bij vakinhoudelijke vraagstukken. Studiebegeleiding Plus bij Tandem is niet zomaar studiebegeleiding of een huiswerk klasje maar intensieve begeleiding door ervaren en vakinhoudelijke begeleiders in kleine groepjes (4 leerlingen per begeleider)

(Online) Bijles


Individuele begeleiding is mogelijk in alle vakken en niveaus en kan zowel plaatsvinden bij u thuis als bij ons op locatie. Individuele begeleiding is erg intensief en richt zich op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis.
Daarnaast is het mogelijk om online bijles te volgen. Op deze manier is het mogelijk bijles te krijgen van onze ervaren begeleiders op elke plek op bijna ieder moment! Hiermee zorgen we ervoor dat de leerlingen heel snel geholpen kunnen worden met de deskundigheid die jullie van ons gewend zijn!

Examentrainingen


Tandem Studiebegeleiding biedt examentrainingen aan in (bijna) alle vakken. Deze trainingen zijn per vak en per niveau, zodat de vakspecifieke onderwerpen uitgebreid en één voor één behandeld worden. Tijdens deze examentrainingen worden niet alleen examens geoefend maar wordt ook geleerd hoe je het beste naar een eindexamen toe moet werken.

Zomerschool


Met onze zomerschool kunnen leerlingen een eventuele studie-achterstand wegwerken en zich goed voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Ze worden hierbij vakspecifiek ondersteund door ervaren begeleiders en kunnen bepaalde lastige onderwerpen van het afgelopen jaar extra herhalen en oefenen. Daarnaast besteden we natuurlijk ook aandacht aan het verbeteren van studievaardigheden. Zo kan de leerling met voldoende zelfvertrouwen en kennis aan het volgende schooljaar beginnen!

Brugklastraining


Tandem Studiebegeleiding verzorgt ‘brugklastrainingen’ voor toekomstige brugklassers. We zorgen er voor dat de leerling goed voorbereid is op de grote stap naar de middelbare school.

Basisschoolbegeleiding


Naast onze studiebegeleiding voor middelbare scholieren, merken wij dat er nu ook steeds meer vraag is naar begeleiding voor leerlingen op de basisschool. Zeker in deze tijden is het soms lastig om thuis het schoolritme er goed in te houden. De juffen en meesters kunnen niet elk moment meekijken of uitleg geven, en ook als ouder heb je daar thuis soms niet voldoende mogelijkheden voor. Wij zouden hierin het ontbrekende puzzelstukje kunnen zijn!

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen