Diensten en tarieven Rosmalen

Onze locatie in Rosmalen is van maandag tot en met vrijdag geopend, van 14:30 uur tot 18:30 uur. Wij bieden hier de volgende diensten aan:

Studiebegeleiding


Tijdens Studiebegeleiding werken leerlingen gestructureerd aan hun schoolwerk. Het werk wordt iedere middag eerst samen ingepland. Daarna krijgen leerlingen intensieve ondersteuning van onze begeleiders die hen helpen met vakinhoudelijke vraagstukken.

(Online) Bijles


Individuele (online) bijles is mogelijk in alle vakken en niveaus, zowel aan huis als bij ons op locatie. Deze één-op-één bijles is erg intensief en richt zich op het bijwerken van achterstanden in kennis en het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Leren leren training


In onze training ‘leren leren & conceptmappen’ leer je hoe je grote stukken tekst beter kunt samenvatten. We gaan aan de slag met de kleurmethode en het maken van conceptmappen, om zo structuur aan te brengen in een tekst en de leerstof te visualiseren.

Examentrainingen


Wij bieden examentrainingen aan in ieder vak en op alle niveaus, waarin vakspecifieke onderwerpen uitgebreid één voor één behandeld worden. Tijdens deze trainingen krijgen leerlingen ook tips over hoe ze kunnen leren en waar ze tijdens het examen op moeten letten.

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen