Diensten en tarieven Sint-Oedenrode

Tandem Studiebegeleiding is in Sint-Oedenrode van maandag tot en met vrijdag geopend, van 15.00 uur tot 20.00 uur. Wij bieden de volgende diensten:

Tijdens onze reguliere openingstijden bieden wij studieblokken aan. Tijdens studieblokken wordt er gewerkt aan verschillende vakken. Wanneer gebruik wordt gemaakt van deze studieblokken voor 1x per week dan ligt de focus voornamelijk op vakinhoudelijke hulp bij ongeveer 2 vakken. Wanneer er voor meerdere dagen gebruikt wordt gemaakt van deze dienst is er meer aandacht voor de planning en andere studievaardigheden.

Naast de studieblokken bieden wij ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding in de vorm van bijles. Hierbij wordt op intensieve wijze geconcentreerd op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis. Daarnaast bieden wij ook online bijles aan. Op deze manier is het mogelijk bijles te krijgen van onze ervaren begeleiders op elke plek op bijna ieder moment! Hiermee zorgen we ervoor dat de leerlingen heel snel geholpen kunnen worden met de deskundigheid die jullie van ons gewend zijn!

Ook bieden wij diverse mogelijkheden tot trainingen, waarbij te denken valt aan examentrainingen, loopbaanbegeleiding of het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Studieblokken


Tijdens studieblokken wordt er gewerkt aan verschillende vakken. Wanneer gebruik wordt gemaakt van deze studieblokken voor 1x per week dan ligt de focus voornamelijk op vakinhoudelijke hulp bij ongeveer 2 vakken. Wanneer er voor meerdere dagen gebruikt wordt gemaakt van deze dienst is er meer aandacht voor de planning en andere studievaardigheden.

(Online) Studiebegeleiding


Leerlingen werken tijdens onze huiswerkbegeleiding op een zeer gestructureerde manier aan hun schoolwerk. De leerling kan binnen de openingstijden zo lang blijven zitten als nodig is. Zij krijgen daarbij hulp en uitleg van ervaren begeleiders, die de leerlingen ook op elk niveau en met elk vak uitstekend kunnen helpen bij vakinhoudelijke vraagstukken. Studiebegeleiding bij Tandem is niet zomaar een huiswerk klasje maar intensieve begeleiding door ervaren en vakinhoudelijke begeleiders in kleine groepjes.

(Online) Bijles


Individuele begeleiding is mogelijk in alle vakken en niveaus en kan zowel plaatsvinden bij u thuis als bij ons op locatie. Individuele begeleiding is erg intensief en richt zich op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis.
Daarnaast is het mogelijk om online bijles te volgen. Op deze manier is het mogelijk bijles te krijgen van onze ervaren begeleiders op elke plek op bijna ieder moment! Hiermee zorgen we ervoor dat de leerlingen heel snel geholpen kunnen worden met de deskundigheid die jullie van ons gewend zijn!

Examentrainingen


Tandem Studiebegeleiding biedt examentrainingen aan in (bijna) alle vakken. Deze trainingen zijn per vak en per niveau, zodat de vakspecifieke onderwerpen uitgebreid en één voor één behandeld worden. Tijdens deze examentrainingen worden niet alleen examens geoefend maar wordt ook geleerd hoe je het beste naar een eindexamen toe moet werken.

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen