Bijles

Bij Tandem Studiebegeleiding kunnen leerlingen individuele bijles volgen in alle vakken en op ieder niveau. Deze een-op-een sessies zijn erg intensief en richten zich op het bijwerken van achterstanden en gaten in kennis. Naast dat er aan de leerstof wordt gewerkt, krijgt de leerling ook (vakgerelateerde) studievaardigheden aangeleerd die helpen om uiteindelijk weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen met het vak aan de slag te kunnen gaan.

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepalen we samen wat de juiste aanpak is en plannen we een begeleider in voor de eerste bijles. Dit kan vaak op zeer korte termijn, en kan zowel op een van onze locaties, bij de leerling thuis, of online plaatsvinden. Na iedere bijles koppelt de begeleider, via ons leerlingvolgsysteem HOMi, naar de ouders terug hoe het is gegaan, waar vooruitgang te zien is, en waar de leerling thuis mee aan de slag kan.

Bijles voor MBO/HBO/WO

Naast bijles voor leerlingen van de middelbare school bieden wij ook begeleiding aan studenten van het MBO, HBO en WO. Dit is mogelijk in verschillende vakgebieden, denk hierbij aan bijles in statistiek, Engels, of bedrijfseconomie. Ook bieden wij ondersteuning bij het afstudeeronderzoek, bijvoorbeeld bij het opstellen van een goede onderzoeksvraag en plan van aanpak, het schrijven van het verslag, of het verwerken en analyseren van data. Ook deze individuele ondersteuning is erg intensief en wordt aangepast aan de persoonlijke behoeftes en hulpvraag van de student.

Meer informatie over de mogelijkheden van (online) bijles? Neem dan contact met ons op via telefoon (073 528 67 12), e-mail (contact@tandemstudiebegeleiding.nl), of onderstaand contactformulier.

Tarieven (online) bijles per augustus 2023

Dienst Tarief
1 uur individuele begeleiding € 42.50 per uur
1 uur individuele begeleiding voor een leerling die al is ingeschreven bij Tandem studiebegeleiding € 37.50 per uur.
1 uur online bijles € 37.50 per uur
10-strippenkaart voor 10 uur bijles € 375.-

Contact

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacy statement

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen