Carola – moeder van Thijn


Enthousiast en gemotiveerd team die de leerling centraal stelt! Ondersteuning en (eigen)verantwoording gaan gelijk op. Geeft ons als ouders rust en ruimte om de negatieve schoolenergie los te kunnen laten. Brengt een geweldige balans voor de sfeer thuis. Een echte aanrader om je puber weer te laten stralen met zelfvertrouwen.

Alex – vader van Hans en Anne


Dankzij de hulp van de mensen van Tandem Studiebegeleiding hebben onze beide kinderen hun Gymnasium resp. VWO diploma behaald. Ik heb als ouder de ondersteuning van Tandem als zeer netjes en heel goed ervaren. Ook zaken als administratie, opvolging van de voortgang naar ons als ouders en ook het aan de bel trekken als iemand er niet was was uitstekend geregeld. Ik wil Tandem vanwege onze goede ervaringen zeer bij u aanbevelen.

Margot – moeder van Jane


Mijn dochter is mede door Tandem Studiebegeleiding goed door haar schooljaren gekomen. Ik kan geen betere studiebegeleiding aanbevelen dan deze.

Jan en Anita – ouders van Victor


Onze zoon heeft een paar jaar twee wekelijks gebruik gemaakt van Tandem huiswerkbegeleiding. Dit was voor hem ideaal. Het was voor hem een rustmoment, kon geconcentreerd werken zonder afleidingen in de vorm van mobiel, laptop, enz. Er werd veel werk verzet op een middag. De medewerkers van Tandem hebben hem prima begeleid. Hij kon bij hen terecht met zijn vragen, hij werd overhoord en geholpen bij het maken van planningen. Als ouders hebben we ook regelmatig de mogelijkheid gehad om met de medewerkers te evalueren.

Alexandra – moeder van Isabel en Lara


Onze beide dochters hebben gebruik gemaakt van de studiebegeleiding bij Tandem tijdens middelbare schooltijd en ook nog tijdens een vervolgstudie. Met name de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en het meeleven/meedenken zijn ons zeer goed bevallen. Dochters werden aangezet tot hard werken, maar hebben dat niet als lastig ervaren. (Wij uiteraard ook niet!) De soepelheid waarmee we over een aantal zakelijke aspecten tot een overeenstemming konden komen hebben wij zeer op prijs gesteld.

Sander – oudleerling


Persoonlijke aandacht voor alle vakken, veel structuur en leren plannen hebben gezorgd dat ik, met zware dyslexie, mijn havo diploma heb gehaald. Dank aan Margo en alle anderen die mij daarbij geholpen hebben.

Tania – moeder Dante


Na een eerdere (mindere) ervaring, was huiswerkbegeleiding bij Tandem een verademing voor onze zoon en (daarom) ook voor ons als ouders. Er wordt gezocht naar leermethoden die voor je kind werken en geprobeerd huiswerk zo aangenaam mogelijk te maken. Met enige regelmaat zijn er voortgangsgesprekken en met specifieke vragen kun je ook tussendoor terecht. Tandem biedt prima opvang met oprechte aandacht voor het kind.

Nicole – moeder van Joep en Britt


Al een aantal jaren ben ik bekend met Tandem, zowel Joep als Britt hebben bij jullie een aantal jaren doorgebracht. Niets anders dan lof over jullie, super begeleiding, fijne contacten. Jammer dat we binnenkort afscheid moeten nemen.

Ik wens jullie veel succes en hoop dat jullie nog heel veel scholieren zo goed kunnen begeleiden.

Bedankt voor jullie geweldige inzet en hopelijk nog eens tot ziens.

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen