Lente- en zomerschool

Tijdens onze lente- en zomerschool trajecten kunnen leerlingen een eventuele studie achterstand wegwerken en zich goed voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Ze kunnen lastige onderwerpen van het afgelopen jaar extra herhalen en oefenen, waarbij ze intensief worden ondersteund door onze gedreven en deskundige begeleiders. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden zoals samenvatten, woordjes leren en plannen. Zo kunnen de leerlingen vol kennis en zelfvertrouwen aan het nieuwe schooljaar beginnen!

De lente- en zomerschool trajecten vinden plaats op de middelbare school zelf. De leerling gaat daar in een kleine groep intensief aan de slag met de stof die hij/zij lastig vindt of nog moet inhalen. De leerling gaat daar in een kleine groep intensief aan de slag met de stof die hij of zij lastig vindt of nog moet inhalen. We bespreken vooraf met de leerling wat de hulpvraag is en hoe wij de beste ondersteuning kunnen bieden. Dit wordt in overleg met de docenten en mentoren op school gedaan zodat de specifieke leerdoelen behaald worden. 

Naast het verzorgen van de lente- en zomerscholen bieden wij de school ook ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor deze trajecten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor lente- en zomerschool op uw school? Neem dan contact met ons op via telefoon (073 528 67 12), e-mail (contact@tandemstudiebegeleiding.nl), of via het contactformulier.

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen