Examentrainingen

Examentraining Bedrijfseconomie Havo 5

Dit jaar wordt er voor het eerste eindexamen gedaan door de havo leerlingen in het vak bedrijfseconomie, voorheen management & organisatie. De eindtermen voor het centraal examen zijn behoorlijk gewijzigd. Er zijn hele nieuwe onderwerpen bijgekomen zoals: erven, schenken, samenlevingsvormen, ondernemen, etc. Andere onderwerpen zijn ook behoorlijk aangepast in wat er van de leerling verwacht wordt. Wij merken steeds meer dat leerlingen in 5 havo zich zorgen maken over de komende schoolexamens en het centraal examen. Daarom heeft Tandem ervoor gekozen om dit jaar al in de kerstvakantie een 2-daagse examentraining aan te bieden om deze 5 havo leerlingen extra ondersteuning te geven. Door deze examentraining al in de kerstvakantie aan te bieden hebben de leerlingen hiervan ook nog profijt tijdens de laatste schoolexamens en natuurlijk het centraal examen.

De training zal plaatsvinden op 23 en 24 december 2019 en de totale kosten per leerlingen bedragen 175 euro.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en er geldt een minimum aantal deelnemers om de training door te laten gaan. Aanmeldingen graag vóór 16 december 2019.

Examentraining meivakantie

Tandem Studiebegeleiding biedt examentrainingen aan in (bijna) alle vakken. In de periode voor de eindexamens zijn er verschillende mogelijkheden voor examentraining. Deze trainingen zijn per vak en per niveau, zodat de vakspecifieke onderwerpen uitgebreid en één voor één behandeld worden. Tijdens deze examentrainingen worden niet alleen examens geoefend maar wordt ook geleerd hoe je het beste naar een eindexamen toe moet werken. Per onderwerp geven wij eerst uitleg over de examenstof. Daarnaast worden er extra aantekeningen en tips gegeven en wordt er verteld waar je extra op moet letten tijdens het leren, maar ook tijdens het maken van het examen. Er worden oude eindexamen opgaven in detail voorgedaan en elke leerling krijgt natuurlijk individuele begeleiding bij onderdelen die hij of zij lastig vindt. Ruim voor het begin van de eindexamens zal er hier meer informatie verschijnen over de precieze aanpak van de trainingen.

Summerschool

Ook is er de mogelijkheid om in bepaalde vakanties studiebegeleiding te volgen. Dit kan zijn om een achterstand in te halen, of bepaalde taken te moeten voldoen, maar dit kan ook zijn als voorbereiding op wat komen gaat, zoals groep 8 leerlingen die de overstap gaan maken naar de brugklas. Ook leerlingen die het afgelopen jaar maar nét over zijn gegaan, en zich goed willen voorbereiden voor het komende jaar zijn van harte welkom!

Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meld je aan voor professionele huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen