Diensten en tarieven

Tijdens onze reguliere openingstijden bieden wij studiebegeleiding aan scholieren, waarbij zij op gestructureerde wijze met hun schoolwerk bezig zijn. Studiebegeleiding bij Tandem staat voor intensieve begeleiding met ook vakinhoudelijke ondersteuning op ieder niveau.
Studiebegeleiding bij Tandem is niet zomaar een huiswerk klasje maar intensieve begeleiding door ervaren en vakinhoudelijke begeleiders in kleine groepjes.

Naast onze huiswerkbegeleiding bieden wij ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding in de vorm van bijles. Hierbij wordt op intensieve wijze geconcentreerd op het bijwerken van achterstanden en hiaten in kennis. Daarnaast bieden wij ook online bijles aan. Op deze manier is het mogelijk bijles te krijgen van onze ervaren begeleiders op elke plek op bijna ieder moment! Hiermee zorgen we ervoor dat de leerlingen heel snel geholpen kunnen worden met de deskundigheid die jullie van ons gewend zijn!

Ook bieden wij diverse mogelijkheden tot trainingen, waarbij te denken valt aan examentrainingen, loopbaanbegeleiding of het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Studiebegeleiding


Tijdens Studiebegeleiding werken leerlingen gestructureerd aan hun schoolwerk. Het werk wordt iedere middag eerst samen ingepland. Daarna krijgen leerlingen intensieve ondersteuning van onze begeleiders die hen helpen met vakinhoudelijke vraagstukken.

Meer informatie

(Online) Bijles


Individuele (online) bijles is mogelijk in alle vakken en niveaus, zowel aan huis als bij ons op locatie. Deze één-op-één bijles is erg intensief en richt zich op het bijwerken van achterstanden in kennis en het aanleren van (vakgerelateerde) vaardigheden.

Meer informatie

Examentrainingen


Wij bieden examentrainingen aan in ieder vak en op alle niveaus, waarin vakspecifieke onderwerpen uitgebreid één voor één behandeld worden. Tijdens deze trainingen krijgen leerlingen ook tips over hoe ze kunnen leren en waar ze tijdens het examen op moeten letten.

Meer informatie

Leren leren training


In onze training ‘leren leren & conceptmappen’ leer je hoe je grote stukken tekst beter kunt samenvatten. We gaan aan de slag met de kleurmethode en het maken van conceptmappen, om zo structuur aan te brengen in een tekst en de leerstof te visualiseren.

Meer informatie

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen