Studiebegeleiding

Tijdens Studiebegeleiding werken leerlingen na schooltijd op een zeer gestructureerde manier aan hun schoolwerk. Zij worden hierbij ondersteund door onze ervaren studiebegeleiders. De leerlingen worden gemotiveerd, krijgen uitleg over de stof, worden geholpen bij het leer- en maakwerk en leren hoe ze de verschillende vakken het beste aan kunnen pakken. Studiebegeleiding bij Tandem is niet zomaar studiebegeleiding of een huiswerkklas, maar intensieve begeleiding door gedreven en deskundige begeleiders in kleine groepjes (4 leerlingen per begeleider).

Binnen onze openingstijden kunnen leerlingen zo lang blijven zitten als nodig is. Het niveau, de jaarlaag, of het vakkenpakket van de leerling maakt niet uit: iedere leerling kan bij ons terecht voor ondersteuning. Wanneer de leerling binnenkomt wordt er samen een planning gemaakt in onze weekplanner. Er wordt besproken wat er aan huiswerk is opgegeven, welke toetsen en projecten eraan komen. Aan de hand van deze input word er gekeken naar wat de leerling deze middag gaat doen en wat er tijdens de rest van de week moet gebeuren. In het begin wordt de leerling hierin gestuurd door de begeleider, maar dit zal later een meer controlerende rol worden om te kijken of de leerling in staat is om zelfstandig een goede planning te maken.

Aan het einde van de middag ontvangt de ouder, via ons leerlingvolgsysteem HOMi, een verslag over hoe de middag is verlopen, wat de aandachtspunten zijn en waar de leerling thuis mee aan de slag kan.

Tarieven Studiebegeleiding

Per augustus 2023 zijn de standaard tarieven per maand als volgt:

Aantal middagen per week Tarief per maand
2 middagen € 310
3 middagen € 370
4 middagen € 430
5 middagen € 465

Tijdens de volgende periodes zijn wij geopend en wordt het studiebegeleiding abonnement gefactureerd. Tijdens de reguliere schoolvakanties zullen er dus geen kosten in rekening worden gebracht.

Start periode Eind periode
4 september 2023 15 oktober 2023
23 oktober 2023 24 december 2023
8 januari 2024 11 februari 2024
19 februari 2024 21 april 2024
6 mei 2024 7 juli 2024

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen