Studiebegeleiding en bijles

Leerlingen werken tijdens onze studiebegeleiding op een zeer gestructureerde manier aan hun schoolwerk, waarbij ze worden ondersteund door onze deskundige begeleiders. De leerlingen worden gemotiveerd, krijgen uitleg over de stof, worden geholpen bij het leer- en maakwerk en leren hoe ze de verschillende vakken het beste aan kunnen pakken. Binnen onze openingstijden kunnen ze zo lang blijven zitten als nodig is. Het niveau, de jaarlaag, of het vakkenpakket van de leerling maakt niet uit: iedereen kan bij ons terecht voor ondersteuning, en dat op een vertrouwde plek na de reguliere lessen. Studiebegeleiding Tandem is niet zomaar een huiswerkklas, maar intensieve begeleiding door gedreven en deskundige begeleiders in kleine groepjes (4 leerlingen per begeleider).

Wanneer er extra ondersteuning nodig is voor een specifiek vak, bieden wij ook individuele bijles aan op school. Net als studiebegeleiding is individuele bijles mogelijk in alle vakken en op ieder niveau. Deze een-op-een sessies zijn erg intensief en richten zich op het bijwerken van achterstanden en gaten in kennis. Naast dat er aan de leerstof wordt gewerkt, krijgt de leerling ook (vakgerelateerde) studievaardigheden aangeleerd die helpen om uiteindelijk weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen met het vak aan de slag te kunnen gaan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor studiebegeleiding en bijles op uw school? Neem dan contact met ons op via telefoon (073 528 67 12), e-mail (contact@tandemstudiebegeleiding.nl), of via het contactformulier.

Meld je aan voor professionele huiswerk­begeleiding, bijles en trainingen